Livrare produse comandate

Produsele comandate sunt livrate prin CURIER RAPID (Fan Courier) sau prin POSTA ROMANA, in functie de varianta de livrare aleasa de client la efectuarea comenzii (livrarea prin curier rapid este varianta de baza dar daca se doreste Posta Romana se va bifa aceasta varianta inainte de finalizarea comenzii). Durata transportului este de 48 - 72 ore prin Posta Romana si 24 - 48 ore prin curierat rapid. Important de stiut este ca ridicarea coletelor de la POSTA ROMANA se face exclusiv pe baza unui act de identitate (buletin, CI, pasaport) astfel ca, persoanele care dintr-un motiv sau altul nu au act de identitate le recomandam sa nu aleaga livrarea prin POSTA ROMANA! Produsele sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare. Comenzile cu valoarea totala mai mare de 300 RON (tva inclus) beneficiaza de livrare gratuita.

Pentru comenzile cu valoarea totala mai mica de 300 RON (tva inclus) si care au modul de livrare prin curier se va aplica un cost de transport, in functie de tarifele curierului. Tariful de transport prin Posta Romana este de 13 lei/colet, inclusiv taxa de ramburs) iar prin CURIER RAPID este de 15 lei/colet pentru majoritatea localitatilor din tara. Pentru localitatile care nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat, aceasta va aplica tarife suplimentare. In cazul stornarii comenzilor, costul transportului nu se storneaza.

Comenzile trimise pana la orele 14.00 se trimit la curier sau Posta in aceeasi zi iar cele trimise dupa ora 14.00 se vor trimite in ziua urmatoare. Comenzile se vor livra doar printr-o confirmare telefonica prealabila iar din acest motiv va rugam sa completati cu atentie numele, telefonul si adresa cumparatorului in momentul creearii contului sau comenzii. Pentru livrari prin Posta Romana este obligatoriu ca destinatarul comenzii sa posede un act de identitate si sa aibe varsta de minim 14 ani, altfel conform regulilor Postei Romane, acesta NU va putea ridica coletul de la ghiseu.

IMPORTANT! Produsele in dreptul carora apare mesajul IN STOC se livreaza imediat. Valoarea minima a comenzii este de 15 lei. Pentru valori mai mici de 15 lei comanda nu se poate realiza.