Livrare produse comandate

Produsele comandate sunt livrate prin CURIER RAPID (URGENT CARGUS sau FAN Courier) sau prin POSTA ROMANA, in functie de varianta de livrare aleasa de client la efectuarea comenzii (livrarea prin URGENT CARGUS este varianta de baza dar daca se doreste FAN Courier sau Posta Romana se va bifa aceasta varianta inainte de finalizarea comenzii). Durata transportului este de 48 - 72 ore prin Posta Romana si 24 - 48 ore prin curierat rapid. Important de stiut este ca ridicarea coletelor de la POSTA ROMANA se face exclusiv pe baza unui act de identitate (buletin, CI, pasaport) astfel ca, persoanele care dintr-un motiv sau altul nu au act de identitate le recomandam sa nu aleaga livrarea prin POSTA ROMANA! Produsele sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare. Comenzile cu valoarea totala mai mare de 300 RON (tva inclus) beneficiaza de livrare gratuita.

Pentru comenzile cu valoarea totala mai mica de 300 RON (tva inclus) si care au modul de livrare prin curier se va aplica un cost de transport, in functie de tarifele curierului. Tariful de transport prin Posta Romana este de 18 lei/colet, inclusiv taxa de ramburs) iar prin CURIER RAPID este 16 lei/colet (in functie de firma de curierat) pentru majoritatea localitatilor din tara. Pentru localitatile care nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat, aceasta va aplica tarife suplimentare. In cazul stornarii comenzilor, costul transportului nu se storneaza.

Comenzile trimise de luni pana vineri pana la orele 13.00 se expediaza la firma de curierat sau Posta in aceeasi zi iar cele trimise dupa ora 13.00 se vor trimite in ziua lucratoare urmatoare. În condiții speciale (sărbători, zile declarate nelucratoare) timpul de livrare se va mari in functie de nr de zile libere. Comenzile se vor expedia doar printr-o confirmare telefonica prealabila facuta de noi sau partenerii nostri iar din acest motiv va rugam sa completati cu atentie numele, telefonul si adresa cumparatorului in momentul creearii contului sau comenzii. Pentru livrari prin POSTA ROMANA este obligatoriu ca destinatarul comenzii sa posede un act de identitate si sa aibe varsta de minim 14 ani, altfel,  conform regulilor POSTEI ROMANE, acesta NU va putea ridica coletul de la ghiseu.

IMPORTANT! Produsele in dreptul carora apare mesajul IN STOC se livreaza conform perioadei de timp enuntate mai sus. Valoarea minima a comenzii este de 15 lei. Pentru valori mai mici de 15 lei comanda nu se poate realiza! Nu va putem garanta că toate produsele sau marimile afișate pe site se află și pe stoc deoarece pot fi comandate de 2 persoane in aproximativ același timp. Din acest motiv e posibil ca unele comenzi să nu fie trimise dacă au fost comandate produse care prezinta defecte de fabricatie detectate la verificarea dinaintea impachetarii, daca au fost comandate concomitent de 2 persoane sau dacă furnizorii nu le mai produc. In toate cazurile enumerate mai sus clientul va fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru a fi instiintat si eventual a i se oferi (daca doreste) un produs asemanator.

Pentru orice altă întrebare sau nelămurire vă rugăm să vizitati pagina de CONTACT sau utilizati adresa de e-mail shop@rock4u.ro