Livrare produse

                                  Livrare produse comandate

Produsele comandate sunt livrate prin Curier rapid (FAN Courier). Durata transportului este de 24 - 48 ore prin curierat rapid. De mentionat ca la sectiunea transport veti gasi o estimare de timp cu date de livrare clare pentru livrarea coletului la client. Produsele sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare. Comenzile cu valoarea totala mai mare de 300 RON (tva inclus) beneficiaza de livrare gratuita.

Pentru comenzile cu valoarea totala mai mica de 300 RON (tva inclus) si care au modul de livrare prin curier se va aplica un cost de transport, de 17 lei/colet (la un moment dat pretul va putea sa difere, acesta fiind stabilit de firma de curierat) pentru majoritatea localitatilor din tara. Pentru localitatile care nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat, aceasta va aplica tarife suplimentare. In cazul returului comenzilor, costul transportului nu se va storna.

Comenzile trimise de luni pana vineri pana la orele 13.00 se expediaza la firma transportator in aceeasi zi iar cele trimise dupa ora 13.00 se vor trimite in ziua lucratoare urmatoare. În condiții speciale (sărbători, zile declarate nelucratoare) timpul de livrare se va mari in functie de nr de zile libere. Comenzile se vor expedia doar printr-o confirmare telefonica prealabila facuta de noi sau partenerii nostri iar din acest motiv va rugam sa completati cu atentie numele, telefonul si adresa cumparatorului in momentul creearii contului sau comenzii rapide, fara cont. 

IMPORTANT! Produsele in dreptul carora apare mesajul IN STOC se livreaza conform perioadei de timp enuntate mai sus. Valoarea minima a comenzii este de 15 lei. Pentru valori mai mici de 15 lei comanda nu se poate realiza! Nu va putem garanta că toate produsele sau marimile afișate pe site se află și pe stoc deoarece pot fi comandate de 2 persoane in aproximativ același timp. Din acest motiv e posibil ca unele comenzi să nu fie trimise dacă au fost comandate produse care prezinta defecte de fabricatie detectate la verificarea dinaintea impachetarii, sau daca au fost comandate concomitent de 2 persoane sau dacă furnizorii nu le mai produc. In toate cazurile enumerate mai sus clientul va fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru a fi instiintat si eventual a i se oferi (daca doreste) un produs asemanator.

Pentru orice altă întrebare sau nelămurire vă rugăm să vizitati pagina de CONTACT sau utilizati adresa de e-mail shop@rock4u.ro